Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Juustosarvet

Itse tehdyt juustosarvet maistuvat iltapalalla tai aamiaispöydässä. Unikonsiemenet viimeistelevät herkun.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
18  annosta

Ainekset

Juustosarvet:

  • 1.5 dl vettä tai maitoa
  • 0.5 dl tattarihiutaleita
  • 4.5 dl Raision gluteenitonta tai vähäproteiinista leipäjauhoseosta
  • 0.5 dl juustoraastetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 100 g margariinia

Juustosarvien täyte:

  • noin 1 dl juustoraastetta

pinnalle:

  • munaa, unikon siemeniä

Valmistusohje

  1. Sekoita tattarihiutaleet veteen tai maitoon ja anna turvota noin 5 minuuttia. Lisää jauhoseos, juustoraaste ja leivinjauhe. Nypi joukkoon margariinia.
  2. Anna taikinan levätä jääkaapissa noin 15 minuuttia.
  3. Jaa taikina kolmeen osaan. Taputtele ne ohuiksi pyöreiksi levyksi ja jaa taikinapyörällä kuuteen osaan.
  4. Ripottele juustoraastetta levyille ja kääri kolmiot rullalle ja käännä sarviksi. Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle unikon siemeniä. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Katso myös: Uunituoreet voisarvet maistuvat aamiaisella ja brunssilla – katso 5 maukasta ohjetta!


Kommentoi

Kommentoi juttua: Juustosarvet

Sinun täytyy kommentoidaksesi.