Valmistusohje
Kaali-kasviswokki tehdään helposti näin:
1. Kuori ja suikaloi punasipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi tikkumaisiksi suikaleiksi. Hienonna kiinankaali.
2. Keitä vesi kiehuvaksi ja nosta kattila levyltä. Nosta riisinuudelit pehmenemään kuumaan veteen muutamaksi minuutiksi.
3. Kääntele jäisiä parsakaalinpaloja ensin kuivalla ja kuumalla pannulla, kunnes suurin osa nesteistä on haihtunut. Siirrä parsakaalit syrjään odottamaan.
4. Kuullota pannulla seesamiöljyssä punasipulia ja inkivääriä. Lisää sitten porkkanasuikaleet, kiinankaali ja parsakaalit. Kääntele aineksia, kunnes ne saavat hieman väriä.
5. Lisää pannulle valutetut riisinuudelit ja cashewpähkinät. Mausta vokki chilitahnalla ja soijalla.
Kokeile myös muita helppoja vokkeja:
Kaali-kasvisvokki
Lohivokki
Liha-nuudelivokki
Ruoka.fi: Vihreä vokki
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kaali-kasvisvokki