Reseptit
alle 30 min
8

Kaali-pähkinäsalaatti

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g punakaalia
400 g valkokaalia
3 rkl hienonnettua persiljaa

Siemenseos:

2 rkl kokonaisia kuorellisia manteleita
2 rkl kurpitsansiemeniä
2 rkl seesaminsiemeniä

kastike:

2 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
rouhittua mustapippuria
1 rkl vaahterasiirappia
½ sitruunan mehu

Valmistusohje

 

1. Leikkaa kaalit ohuiksi suikaleiksi ja sekoita ne hienonnetun persiljan
kanssa. Paahda siemenseos kuivalla
pannulla, ja rouhi seos tehosekoittimessa
karkeaksi.

2. Sekoita kastikkeen ainekset ja
valuta siemenseoksen kanssa
salaattiin. Kääntele tasaiseksi.
Anna maustua hetki.

Avainsanat

Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kaali-pähkinäsalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X