Kahden juuston parsapiirakka
Juustoinen parsapiirakka sopii niin juhlapöytään kuin brunssillekin tai vaikkapa lounaaksi raikkaan salaatin kera tarjottuna. Täytteen lisäksi juustoa lisätään myös pohjataikinaan, joten lopputulos on taatusti supermehevä.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Kasvis
Ainekset
Taikina:
- 100 g voita tai margariinia
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 dl parmesaanijuustoraastetta
- 1 kananmuna
Täyte:
- 250 g vihreää parsaa
- pala purjoa
- 2 kanamunaa
- 2 dl kuohukermaa
- 2 dl parmesaanijuustoa raastettuna
- 2 dl emmentalraastetta
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kahden juuston parsapiirakka