Katkarapu_parssssavoileipakakku
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Kalaisa voileipäkakku – täytteessä katkarapuja ja parsaa

Keitetyt parsat viimeistelevät katkarapu-kala-voileipäkakun, jossa maistuvat graavisuolattu lohi ja siika. Tämä katkarapu-voileipäkakku on juhlapöydän taattu suosikki!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kalaisa voileipäkakku:

1 vuokaleipä tai
12 viipaletta paahtoleipää (4 viipaletta ruisvuokaleipää)

kostutus:

0.5 dl kalalientä tai
laimeaa sitruunamehua

lohitäyte:

150 g graavisuolattua lohta
3 rkl ruohosipulituorejuustoa
tilkka limettimehua
1 rkl silputtua ruohosipulia

munatäyte:

50 g voita
3 kovaksi keitettyä kananmunaa
3 rkl mätitahnaa
Mainos

katkaraputäyte:

100 g katkarapuja
100 g graavisuolattua siikaa
1 rkl silputtua tilliä
2 rkl ranskankermaa

pinnalle:

200 g tuorejuustoa
0.5 dl majoneesia tai ranskankermaa
400 g katkarapuja tai
250 g graavisuolattua lohta
tilliä ja salaatinlehtiä

Reunoille:

keitettyä parsaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kalaisa voileipäkakku – täytteessä katkarapuja ja parsaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X