Katkarapu_parssssavoileipakakku
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Kalavoileipäkakku

Keitetyt parsat viimeistelevät katkarapu-kala-voileipäkakun, jossa maistuvat graavisuolattu lohi ja siika. Tämä katkarapu-voileipäkakku on juhlapöydän taattu suosikki!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kalavoileipäkakku

1 vuokaleipä tai
12 viipaletta paahtoleipää (4 viipaletta ruisvuokaleipää)

Kalavoileipäkakku, kostutus

1/2 dl kalalientä tai
laimeaa sitruunamehua

Kalavoileipäkakku, lohitäyte

150 g graavisuolattua lohta
3 rkl ruohosipulituorejuustoa
tilkka limettimehua
1 rkl silputtua ruohosipulia

Kalavoileipäkakku, munatäyte

50 g voita
3 kovaksi keitettyä kananmunaa
3 rkl mätitahnaa

Kalavoileipäkakku, katkaraputäyte

100 g katkarapuja
100 g graavisuolattua siikaa
1 rkl silputtua tilliä
2 rkl ranskankermaa

Kalavoileipäkakku, pinnalle

200 g tuorejuustoa
1/2 dl majoneesia tai ranskankermaa
400 g katkarapuja tai
250 g graavisuolattua lohta
tilliä ja salaatinlehtiä

Kalavoileipäkakku, reunoille

keitettyä parsaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kalavoileipäkakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X