
Kalaleivät
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 20 viipaletta saaristolaisleipää tai gluteenitonta leipää
Täyte
- 250 g graavisuolattua lohta tai kirjolohta
- 100 g sulatettuja katkarapuja
- 200 g tillillä maustettua tuorejuustoa (Viola)
koristeluun
- 100 g graavisuolattua lohta tai kirjolohta
- 100 g isoja, kuorittuja katkarapuja
- tilliä
Valmistusohje
1. Leikkaa leipäviipaleista pyöreällä muotilla leipäsiä.
2. Pyöräytä lohi, ravut ja tuorejuusto tahnaksi. Voitele leipäpalat runsaasti tahnalla. Aseta kaksi leipäpalaa päällekkäin. Korista leivät kalalla, ravuilla ja tillihapsuilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kalaleivät