kalamurekepihvit
Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Kalamurekepihvit ja kermaviilikastike

Kalamurekepihvit ja kermaviilikastike tuovat vaihtelua arki-illan kala-aterialle. Selätä ruotoisa mutta maukas hauki tai pikkuahvenet jauhamalla ne meheviksi pihveiksi tai pyöryköiksi. Kalamurekepihvit on helppo tehdä monitoimikoneessa. Tarjoile kauniin värisiksi paistetut, maukkaat pihvit pääruoaksi hölskykurkkujen sekä perunamuusin kera.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kalamurekepihvit:

500 g hauki- tai ahvenfileitä (nahattomia)
1/4 tl suolaa
1/4 tl jauhettua valkopippuria
1 muna
1 dl rasvatonta maitoa
2 rkl perunajauhoja
1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna

paistamiseen:

2 tl kasviöljyä

kastike:

200 g kermaviiliä (rasvaa enintään 10%)
1/4 tl suolaa
1/4 tl sitruunapippuria
4 keitetyn munan valkuaiset hienonnettuna
2 maustekurkkua hienonnettuna
1/2 dl ruohosipulia (tuoretta) hienonnettuna
1/2 dl tilliä (tuoretta) hienonnettuna

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kalamurekepihvit ja kermaviilikastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X