kalatacot
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kalatacot

Täytettyä tortillalettua kutsutaan Meksikossa tacoksi. Täytteitä voi varioida mielin määrin maun mukaan. Rapeat kalatacot täytetään friteeratuilla turskafileillä ja täyteläisellä valkosipulikastikkeella.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kalatacot:

12 itse tehtyä tai valmista maissitortillaa

Kalatäyte:

400 g tuoretta turskafileetä tai pakaste seitifileetä
4 rkl vehnäjauhoja
1 tl cayennepippuria
1/2 tl suolaa
2 kananmunaa
2 dl kuivattuja leivänmuruja tai panko- jauhoja eli japanilaistyyppisiä korppujauhoja

Friteeraukseen:

1 l auringonkukkaöljyä

Valkosipulikastike:

1 dl ranskankermaa
1/2 dl majoneesia
2 valkosipulinkynttä
1 limetin raastettu kuori ja mehu
1/4 tl cayennepippuria
1/4 tl suolaa

Lisäksi:

punakaalia, limettiä, korianteria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kalatacot

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X