Kalatacot
Kalatacot täytetään rapeaksi friteeratuilla turskafileillä ja täyteläisellä valkosipulikastikkeella. Valitse isojen vehnälättyjen sijaan pieniä maissitortilloja.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Kalatacot:
12
itse tehtyä tai valmista maissitortillaa
Kalatäyte:
400 g
tuoretta turskafileetä tai pakaste seitifileetä
4 rkl
vehnäjauhoja
1 tl
cayennepippuria
1/2 tl
suolaa
2
kananmunaa
2 dl
kuivattuja leivänmuruja tai panko- jauhoja eli japanilaistyyppisiä korppujauhoja
Friteeraukseen:
1 l
auringonkukkaöljyä
Valkosipulikastike:
1 dl
ranskankermaa
1/2 dl
majoneesia
2
valkosipulinkynttä
1
limetin raastettu kuori ja mehu
1/4 tl
cayennepippuria
1/4 tl
suolaa
Lisäksi:
punakaalia, limettiä, korianteria
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kalatacot