Kalkkunan rinta
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Kalkkunan rinta

Kalkkunan rinta muuttuu herkulliseksi paistiksi, kun sen pintaan hierotaan voista, appelsiininkuoresta ja inkivääristä tehty maustetahna. Kalkkunan rinta muhii uunissa lähes itsekseen sillä aikaa kun teet lisukkeita tai käyt vaikkapa lenkillä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kalkkunan rinta:

1.5 kg kalkkunan rintaa
50 g huoneenlämpöistä voita
1 tl suolaa
0.5 tl valkopippuria
1 tl inkivääriä
1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
vuokaan vettä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
Mainos

Lisukkeeksi:

1 lehti- tai kurttukaali
paistoliemi

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kalkkunan rinta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X