Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Kana cous-cous

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1.2 kg broileripaloja
vehnäjauhoja, suolaa, pippuria
1 dl öljyä
2 sipulia
1 Kesäkurpitsa
1 paprika
3 dl kikherneitä
4 valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattipyreetä
1 tölkki murskattua tomaattia
cayennepippuria
paprikajauhetta
mustapippuria
(2 dl kuivaa valkoviiniä)
5 dl kanalientä

Valmistusohje

  1. Liota kikherneet ja keitä ne erikseen pehmeiksi.
  2. Mausta vehnäjauhot suolalla ja pippurilla, kääntele broileripalat jauhoissa, ruskista öljyssä ja nosta uunivuokaan.
  3. Kuullota silputut sipulit ja kasvikset öljyssä. Lisää tomaattipyree, mausteet, viini, kanaliemi ja kikherneet. Kaada kastike broileripalojen päälle.
  4. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia. Loppuvaiheessa voit alentaa lämpötilaa.
  5. Tarjoa cous-cous luontaistuotekaupasta saatavien, keitettyjen cous-coussuurimoiden kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kana cous-cous

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X