Reseptit

Kananpoikaa ja syksyinen sipuli-omena-tattilisäke

Ainekset

  • 2 kananpojan rintafileetä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl silputtua minttua tai lehtipersiljaa

Lisäksi:

  • 400 g tatteja
  • 2 kevätsipulia
  • 1-2 kotimaista omenaa
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • sormisuolaa, mustapippuria

Valmistusohje

Kananpoikaa ja syksyinen sipuli-omena-tattilisäke

1. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori, hienonna valkosipulinkynnet ja silppua minttu. Sekoita ainekset öljyyn, mausta öljy suolalla ja pippurilla.

2. Kääntele rintafileet maustetussa öljyssä, anna maustua tunnin ajan.

3. Kypsennä rintafileet grillissä tai paista pannulla.

4. Tee lisäke. Viipaloi puhdistetut tatit ja omenat. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria. Silppua kevätsipulit. Kuumenna öljy pannulla.

5. Lisää kaikki ainekset yhtä aikaa pannulle ja kypsennä niitä viitisen minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti kananpojan lisäkkeenä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kananpoikaa ja syksyinen sipuli-omena-tattilisäke

Sinun täytyy kommentoidaksesi.