Reseptit
30-60 min

Kanelinen kirsikkahillo

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2.5 l kirsikoita
2 dl vettä
7 dl sokeria
kanelitanko

Valmistusohje

  1. Huuhtele kirsikat ja poista kivet.
  2. Keitä vedestä ja sokerista liemi. Jos kirsikat ovat kovin happamia, sokeria tarvitaan noin 8 dl, makeammille kirsikoille riittää vähemmän.
  3. Lisää kivettömät kirsikat ja kanelitanko sokeriliemeen ja keitä ilman kantta hiljalleen kiehuen reilu puoli tuntia. Kun hillo alkaa kiinteytyä, nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä hetki ennen tölkitystä. Hillo kiinteytyy vielä lisää jäähtyessään.

Kokeile myös näitä Kotilieden herkullisia hilloja:

Aprikoosihillo

Karviais-banaanihillo

Raparperihillo

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kanelinen kirsikkahillo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X