Reseptit

Kanelinen kirsikkahillo

Ainekset

  • 2.5 l kirsikoita
  • 2 dl vettä
  • 7 dl sokeria
  • kanelitanko

Valmistusohje

Kanelinen kirsikkahillo
  1. Huuhtele kirsikat ja poista kivet.
  2. Keitä vedestä ja sokerista liemi. Jos kirsikat ovat kovin happamia, sokeria tarvitaan noin 8 dl, makeammille kirsikoille riittää vähemmän.
  3. Lisää kivettömät kirsikat ja kanelitanko sokeriliemeen ja keitä ilman kantta hiljalleen kiehuen reilu puoli tuntia. Kun hillo alkaa kiinteytyä, nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä hetki ennen tölkitystä. Hillo kiinteytyy vielä lisää jäähtyessään.

Kokeile myös näitä Kotilieden herkullisia hilloja:

Aprikoosihillo

Karviais-banaanihillo

Raparperihillo


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kanelinen kirsikkahillo

Sinun täytyy kommentoidaksesi.