Kanelipulla
Kanelipulla on kuin korvapuusti, mutta kanelia tulee paljon enemmän ja pullaa ei "rypistetä" puustin muotoon, vaan paistetaan rullalla uunivuoassa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Kanelipulla, taikina
5 dl
maitoa
50 g
tuorehiivaa
1
kananmuna
1 dl
sokeria
1 rkl
kardemummaa
1 1/2 tl
suolaa
900 g
(n. 14 dl) vehnäjauhoja
150 g
pehmeää voita
Kanelipulla, täyte
100 g
notkeaa ja pehmeää voita
1 dl
sokeria
6 rkl
kanelia
Voitelu
1
kananmuna
Pinnalle
3 rkl
raesokeria
Keskustelu
Olipahan surkea resepti. Taikinasta tuli vain iso liimapallo, jota ei voinut työstää mitenkään, roskiin päätyi koko klöntti. Oot ainekset velkaa mulle!
Voisitko olla ehkä hiukan mukavampi kiitos…. 🙂
Lisää jauhoja?
Ohjeessa n.3dl liikaa jauhoja…? Olisi tullut aikamoinen jauhopallo, jos olisin kaikki jauhot laittanut… mitä tein väärin?
Kommentoi juttua: Kanelipulla