kantarelli-juustofondue
Reseptit
alle 30 min
6
Kiitos

Kantarelli-juustofondue

Kantarelli-juustofondue on herkullinen pimenevien kesä- ja syysiltojen herkutteluruoka. Kokoa ystävät yhteisen pöydän ääreen ja nosta fonduepata esiin. Juustofonduen kanssa dipataan leipäkuutioita. Myös hillosipuleita ja cocktailkurkkuja sekä muita kasviksia kannattaa kokeilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kantarelli-juustofondue

200 g kantarelleja
200 g emmentaalijuustoa
200 g gruyèrejuustoa
3 dl kuivaa valkoviiniä
1 rkl maissitärkkelystä
1/2 dl ranskankermaa
1 valkosipulinkynsi
1/4 tl rouhittua mustapippuria
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kantarelli-juustofondue

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X