Reseptit
alle 30 min
4

Kantarellimuhennos

Kantarellimuhennos ei esittelyitä kaipaa. Täydellisen muhennoksen salaisuus on voi ja reilu loraus kuohukermaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 l kantarelleja
1 sipuli
50 g voita
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl kermaa
1/2-1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

Valmistusohje

1. Puhdista sienet, halkaise isompia tai hienonna pienemmäksi. Kuori ja hienonna sipuli.

2. Sulata voi kattilassa ja kuullota sieniä ja sipuleita pari minuuttia. Lisää jauhot, anna kuullottua hetki, älä polta. Lisää kerma koko ajan sekoittaen.

3. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoa kantarellimuhennos esimerkiksi härkäpapu-punajuuripihvien ja kesäkurpitsa-parmesaanitikkujen kanssa.

Kantarellisaaliin voi upottaa myös näihin ruokiin:

kantarellimuhennos

Kantarellimuhennos

kantarellipesto-bruschettat

Kantarellipesto-bruchetta

kana-kantarellipasta

Kana-kantarellipasta

Anna.fiKevyesti savustettua siikaa ja kantarellimuhennosta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kantarellimuhennos

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X