Reseptit

Karhuntassut

Ainekset

  • 250 g voita tai margariinia
  • 2 dl sokeria (175 g)
  • 2-3 tl vaniljasokeria
  • 1 muna
  • noin 2,8 dl vehnäjauhoja (175 g)
  • noin 2,5 dl perunajauhoja (175 g)
  • 75 g jauhettua mantelia tai pähkinää

täyte:

  • aprikoosimarmeladia

suklaakuorrutus:

  • 250 g tomusokeria
  • 30 g kaakaojauhetta
  • 3-5 rkl kuumaa vettä tai maitoa
  • 25 g sulatettua kookosrasvaa

Valmistusohje

Karhuntassut
  1. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaniljasokeri ja kananmuna, sitten jauhot, perunajauhot ja jauhetut mantelit tai pähkinät. Pursota taikinasta leivinpaperille karhuntassunmallisia, litteitä soikioita.
  2. Paista 180-200 asteessa 10-15 minuuttia.
  3. Levitä jäähtyneille leivonnaisille marmeladia ja paina kaksi tassua yhteen. Jos haluat kasta osa tassusta sulatettuun suklaaseen tai suklaakuorrutukseen.
  • Ohje: Siegrid Jung, Monzingen, Saksa

Kommentoi

Kommentoi juttua: Karhuntassut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.