Reseptit

Karibialainen parsasalaatti

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 500 g keitettyä vihreää parsaa
  • tai keitettyä valkoista parsaa
  • salaatinlehtiä
  • ananasta
  • viinirypäleitä
  • mangoa
  • papaijaa
  • tai hunajamelonia

kastike:

  • 2 rkl limettimehua
  • tai sitruunamehua
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl inkiväärisiirappia
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Karibialainen parsasalaatti
  1. Huuhdo ja revi salaatinlehdet. Kuori ja kuutioi hedelmät, myös omena, päärynä tai muut melonit käyvät. Paloittele parsat.
  2. Sekoita kastikeainekset. Kokoa salaatti ja mausta kastikkeella.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Karibialainen parsasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.