Karibialainen parsasalaatti
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Kevyt
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 500 g keitettyä vihreää parsaa
- tai keitettyä valkoista parsaa
- salaatinlehtiä
- ananasta
- viinirypäleitä
- mangoa
- papaijaa
- tai hunajamelonia
kastike:
- 2 rkl limettimehua
- tai sitruunamehua
- 2 rkl öljyä
- 1 tl inkiväärisiirappia
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Huuhdo ja revi salaatinlehdet. Kuori ja kuutioi hedelmät, myös omena, päärynä tai muut melonit käyvät. Paloittele parsat.
- Sekoita kastikeainekset. Kokoa salaatti ja mausta kastikkeella.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karibialainen parsasalaatti