Karitsan ulkofilee
Karitsan ulkofilee on leveä ja ohut filee, joka kypsyy todella nopeasti. Tämän yksinkertaisemmaksi ei karitsan ulkofileen ohje voi tulla! Tarjoa juhlaruoaksi sopiva karitsan filee uunijuuresten kanssa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Karitsan ulkofilee
1 kg
karitsan ulkofileetä
suolaa
vastarouhittua mustapippuria
voita
Keskustelu
Kilon pötkö pari minuuttia molemmin puolin? Jep, ja tällä ohjeella saat lähes raakaa lihaa.
Pannulla ruskistamisen jälkeen liha 100 asteiseen uuniin, kunnes sisälämpötila on 56 astetta. Tämän jälkeen folion sisään vetäytymään ennen tarjoilua.
Juu yllätyin positiivisesti kun tein omalla kohdallani enemmän aikaa ja suolaa oliiviöljyn sivelin rosmariini nipulla. Herkkua.
Kommentoi juttua: Karitsan ulkofilee