Karjalan kannaksen imelälimppu
Reseptit
yli 60 min
18
Kiitos

Karjalan kannaksen imelälimppu

Lukijamme Aino Makkonen Pyhäsalmelta on lähettänyt Karjalan Kannakselta peräisin olevan imelälimpun ohjeen, jonka mukaan on mielenkiintoista kokeilla leivän leipomista vanhaan tapaan. Miellyttävä happamen ja imelän maun yhdistelmä on tämän ohjeen mukaan leivotussa imelälimpussa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Karjalan kannaksen imelälimppu

6 dl kuumaa, ei kiehuvaa vettä
5 dl ruisjauhoja
noin 1,5 l vehnäjauhoja (tarpeen mukaan)
50 g hiivaa (+ vähän vettä)
2 tl kuminoita
2 dl rusinoita
1.5 dl siirappia
1 sitruunan mehu
2 tl suolaa
1.5 dl voisulaa

voitelemiseen:

sokerivettä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Karjalan kannaksen imelälimppu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X