Reseptit
30-60 min
Kiitos

Karpaloherkku

Ainekset

Lisää kauppalistalle
5 dl karpaloita tai puolukoita
2 dl vettä
2 dl hyytelösokeria
päälle:
100 g valkoista suklaata
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai kuohukermaa
pinnalle:
Wiener nougat crush -rouhetta

Valmistusohje

  • 6:lle

 

  1. Mittaa karpalot ja vesi kattilaan. Kiehauta. Lisää joukkoon hyytelösokeri ja kiehauta uudelleen.
  2. Kaada tarjoilumaljoihin ja anna jäähtyä.
  3. Sulata suklaa ja anna jäähtyä. Vaahdota vaniljakastike tai kerma ja vatkaa valkosuklaa joukkoon.
  4. Kaada seos karpalohyytelön päälle ja korista Wiener nougat crush -rouheella.

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Karpaloherkku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X