Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Karpalot ja kinuskikerma

Karpaloita ja kinuskikermaa on helppo, nopea, herkullinen ja kaunis jälkiruoka, joka kootaan kerroksittain lasikulhoihin.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Karpaloita ja kinuskikermaa

  • 5 dl karpaloita
  • 1 dl vettä
  • 2 dl ruokosokeria
  • 100 g keksejä
  • 2 banaania
  • 2 dl kuohukermaa
  • noin 2 dl karpaloita
  • 1 prk karamellisoitua, kondensoitua maitoa

Valmistusohje

Karpaloita ja kinuskikermaa syntyy näin helposti:

1. Keitä marjoja, sokeria ja vettä noin 10 minuuttia.

2. Murskaa keksit. Viipaloi banaanit. Vaahdota kerma ja mausta se paahdetulla kondensoidulla maidolla tai kinuskilla.

3. Kokoa aineksista jälkiruoka-annokset ja koristele karpaloilla.

Kokeile myös muita marjaisia jälkiruokia: Puolukkamousse Herukkasalaatti Karviaisjälkiruoka Ruoka.fi: Karpalo-valkosuklaamousse


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karpalot ja kinuskikerma

Sinun täytyy kommentoidaksesi.