Karpalot ja kinuskikerma
Karpaloita ja kinuskikermaa on helppo, nopea, herkullinen ja kaunis jälkiruoka, joka kootaan kerroksittain lasikulhoihin.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Karpaloita ja kinuskikermaa
- 5 dl karpaloita
- 1 dl vettä
- 2 dl ruokosokeria
- 100 g keksejä
- 2 banaania
- 2 dl kuohukermaa
- noin 2 dl karpaloita
- 1 prk karamellisoitua, kondensoitua maitoa
Valmistusohje
Karpaloita ja kinuskikermaa syntyy näin helposti:
1. Keitä marjoja, sokeria ja vettä noin 10 minuuttia.
2. Murskaa keksit. Viipaloi banaanit. Vaahdota kerma ja mausta se paahdetulla kondensoidulla maidolla tai kinuskilla.
3. Kokoa aineksista jälkiruoka-annokset ja koristele karpaloilla.
Kokeile myös muita marjaisia jälkiruokia: Puolukkamousse Herukkasalaatti Karviaisjälkiruoka Ruoka.fi: Karpalo-valkosuklaamousse
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karpalot ja kinuskikerma