Kartanon maissiletut
Maissilettujen maku on upea. Näiden maissilettujen resepti on peräisin Wiurilan kartanosta.
Ainekset
Wiurilan kartanon maissiletut
- 4 kpl maissintähkää
- 2 kpl kananmunaa
- 1 kpl pieni keltasipuli
- ½ dl vehnäjauhoja
- suolaa
- mustapippuria
Maissilettujen lisukkeeksi:
- savukinkkua tai makkaraa
Valmistusohje
Kartanon maissiletut syntyvät näin:
- Raasta neljästä maissista jyvät.
- Lisää kananmunat, pieni raastettu sipuli ja vehnäjauhot. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Maissista tulee raastettaessa riittävästi nestettä.
- Anna taikinan turvota vähän aikaa. Nosta taikinaa reilu ruokalusikallinen kuumaan voihin paistinpannuun ja paista kakut molemmin puolin ruskeiksi. Tarjoa maissiletut kuumina savukinkun tai makkaran kanssa.
Lue myös: Sesongissa nyt: Kotimainen maissi
Katso lisää maissireseptejä:
Keitetty maissi Parmesaani-valkosipuligrillatut maissit Kuorrutetut maissit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kartanon maissiletut