Lampaanfilee kartanonisännän tapaan
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Kartanonisännän lampaanfilee

Lampaanfilee kartanonisännän tapaan on juhlaruokaa. Lampaanfilee saa tässä reseptissä makua kahdesta marinadista ja tuoreista yrteistä. Nappaa vinkit!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marinoitu lampaanfilee kartanonisännän tapaan:

600 g lampaan ulkofileetä (4 kpl)

marinadi 1:

0.3 dl makeaa Ketjup Manis -soijakastiketta
0.2 dl Hoi Sin -kastiketta
0.3 dl auringonkukkaöljyä
1 tl sokeria

marinadi 2:

0.5 dl balsamicoa
0.5 dl vettä
1.5 dl auringonkukkaöljyä
0,5-1 tl suolaa
mustapippuria
2-3 valkosipulin kynttä
nippu persiljaa
1-2 rkl kaprista (20 g)
tuoretta timjamia

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kartanonisännän lampaanfilee

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X