Reseptit

Karviais-limoncellomarmeladi

Ainekset

  • 1 kg vihreitä karviaisia
  • 0.5 dl vettä
  • 1 pkt (330 g) hillo-marmeladisokeria
  • ¾ dl Limoncello-sitruunalikööriä

Lisäksi:

  • 1 sitruunan raastettu kuori

Valmistusohje

Karviais-limoncellomarmeladi
  • Noin 5 dl valmista marmeladia.
  • Valmistusaika noin 20 minuuttia.

1. Nypi tai saksi karviaiset puhtaiksi ja huuhtele. Nosta kattilaan raastetun sitruunankuoren, veden ja hillo-marmeladisokerin kera. Sekoita ja kuumenna seosta koko ajan hämmentäen, kunnes se alkaa kuplia. Lisää sitruunalikööri ja anna kiehua voimakkaasti noin 3 minuuttia.

2. Nosta kattila syrjään ja anna seisoa tovi. Kuori vaahto ja purkita hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kannet heti. Säilytä viileässä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karviais-limoncellomarmeladi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.