Karviais-limoncellomarmeladi
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 kg vihreitä karviaisia
- 0.5 dl vettä
- 1 pkt (330 g) hillo-marmeladisokeria
- ¾ dl Limoncello-sitruunalikööriä
Lisäksi:
- 1 sitruunan raastettu kuori
Valmistusohje
- Noin 5 dl valmista marmeladia.
- Valmistusaika noin 20 minuuttia.
1. Nypi tai saksi karviaiset puhtaiksi ja huuhtele. Nosta kattilaan raastetun sitruunankuoren, veden ja hillo-marmeladisokerin kera. Sekoita ja kuumenna seosta koko ajan hämmentäen, kunnes se alkaa kuplia. Lisää sitruunalikööri ja anna kiehua voimakkaasti noin 3 minuuttia.
2. Nosta kattila syrjään ja anna seisoa tovi. Kuori vaahto ja purkita hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje kannet heti. Säilytä viileässä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karviais-limoncellomarmeladi