Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Karviaispaistos

Karviaispaistos on jälkiruoka, joka valmistuu helposti uunissa. Raikkaat karviaismarjat, rapea murupinta ja viileä vaniljajäätelö tekevät makutriosta täydellisen.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Karviaispaistos

  • 5 dl punaisia karviaisia
  • 2 dl ruokosokeria 1 rkl kardemummaa

Pinnalle

  • 100 g voita
  • 2 ½ dl korppujauhoja tai keksimuruja
  • 1 dl sokeria

Valmistusohje

Helppo karviaispaistos

1. Perkaa karviaiset uunivuokaan. Kaada päälle ruokosokeri ja kardemumma. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

2. Nypi voi, sokeri ja korppujauhot muruiseksi seokseksi ja ripottele seos vuokaan. Kypsennä vielä noin 20 minuuttia. Tarjoa karviaispaistos jäätelön kera jälkiruokana.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karviaispaistos

Sinun täytyy kommentoidaksesi.