Kasviksilla höystetty chili con carne
- Maidoton
Ainekset
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 sipuli
- 2 rkl öljyä
- 1 pss pakastettuja grillattuja Välimeren vihanneksia
- 1 prk (500 g) chili-tomaattimurskaa
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 2 dl vettä
- 1 lihaliemikuutio
- 1 ½ tl fariinisokeria
- 1 tl valkosipulirouhetta
- 1 tlk (400 g) kidneypapuja
- (suolaa)
Valmistusohje
- 4-6 annosta
- Kuori ja hienonna sipulit.
- Kuumenna öljy pannussa. Lisää sipulit ja kuullota hetken. Lisää jauheliha pannulle ja ruskista se. Lisää jäinen vihannessekoitus ja kääntele hetki, kunnes vihannekset sulavat.
- Lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja mausteet. Anna hautua 10-15 minuuttia.
- Lisää lopuksi valutetut kidneypavut ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa vettä ja suolaa.Tarjoa sellaisenaan pataruokana tai keitä lisäkkeeksi riisiä.
- VINKKI: Jos haluat ruoasta tulisempaa, lisää joukkoon hieman punaista chilitahnaa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kasviksilla höystetty chili con carne