lohi-kasvispihvit
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Kasvis-lohipihvit

Kasvis-lohipihvit kätkevät sisäänsä myös porkkanaa ja perunaa. Herkullisen maun salaisuus piilee manteleissa, jotka jauhetaan muun massan sekaan. Pihvit kypsyvät meheviksi niin pannulla paistamalla kuin uunissa paahtamallakin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kasvis-lohipihvit:

150 g porkkanaa
150 g perunaa
20 ruskeaa mantelia
400 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
1 ½ rkl hienonnettua tilliä
1 kananmuna
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Mainos

Paistamiseen

öljyä

Valmistusohje

Lohi-kasvispihvit valmistuvat helposti näin:

1. Pese ja kuori porkkanat ja perunat, ja keitä paloiteltuna kypsiksi. Anna jäähtyä. Nosta mantelit monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Aja tasaiseksi, karkeaksi massaksi.

2. Lisää joukkoon paloiteltu lohifilee, keitetyt ja jäähtyneet kasvikset, hienonnettu tilli, kananmuna ja mausteet. Aja tasaiseksi massaksi.

3. Muotoile kostutetuin käsin lohimassasta pihvejä ja paista miedolla lämmöllä öljyssä käännellen.

Vinkki: Pihvit voi kypsentää myös uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Katso myös: Kalaletit ja höyrytettyjä kasviksia

Katso myös Anna,fi/ruoka: Lohi-kasviskääröt

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kasvis-lohipihvit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X