Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kasvispihvit pannulla

Kasvispihvit valmistuvat pannulla nopeasti. Suurin homma on kasvisten raastamisessa ja hieman malttia vaaditaan myös paistamisessa, jotta pihvit eivät pala, mutta kypsyvät.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kasvispihvit pannulla

  • 5 kpl perunaa
  • 5 kpl porkkanaa
  • 1 kpl palsternakka
  • 100 g selleriä
  • 1-1,5 dl kermaviiliä (Hyla)
  • 0,5 dl korppujauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl basilikaa
  • 0,5 tl valkopippuria
  • 2 kpl kananmunaa
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

Kasvispihvit pannulla valmistuvat näin:

Kasvispihvit  pannulla valmistetaan raastamalla kasa kasviksia ja sekoittamalla joukkoon kananmunia ja jauhoja, jotka pitävät raastepihvit kasassa paistamisen aikana. Suurin homma on kasvisten raastaminen ja paistamiseen kannattaa varata myös hieman aikaa.

  1. Pese kasvikset ja kuori tarvittaessa. Raasta kaikki kasvikset ja laita raaste kulhoon.
  2. Lisää kaikki muut ainekset. Muotoile taikinasta noin kämmenen kokoisia pihvejä.
  3. Paista kasvispihvit teflonpannulla, keskilämmöllä voissa molemmin puolin, kunnes kasvikset ovat kypsyneet ja pihvit ovat kauniin kullanruskeat. Pihvien paistamisessa maltti on valttia.
  4. Tajoa kypsät pihvit esmerkiksi jogurtti– tai kermaviilikastikkeen kanssa.

Katso tästä ohje, jos sittenkin haluat tehdä kasvispihvit uunissa

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kvinoa-kasvispihvit ja rahkatsatsiki


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kasvispihvit pannulla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.