Kasvistacot Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kasvistacot

Täytettyä tortillalettua kutsutaan Meksikossa tacoksi. Täytteitä voi varioida mielin määrin maun mukaan. Kasvissyöjä täyttää taconsa esimerkiksi maissi-papusalsalla.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4 annosta

Ainekset

Tacot:

  • 12 itse tehtyä tai valmista maissitortillaa

Kasvistäyte:

  • 200 g valkokaalia
  • reilu puolikas annos papu-maissisalsaa
  • marinoitua punasipulia
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Suikaloi 200 grammaa valkokaalia ja mehusta sitä painelemalla esim. muusinuijalla kulhossa. Valmistele muut täytteet: Valmista papu-maissisalsa, marinoi punasipuli ja silppua tuore korianteri.

2. Lämmitä 12 itse tehtyä tai valmista maissitortillaa kuumalla kuivalla pannulla 20–30 sekuntia per puoli. Nostele tortillojen sisään kaalia, papu-maissisalsaa, marinoitua punasipulia ja silputtua korianteria.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 27/19.

Katso myös: Meksikolainen ruoka tutuksi

Lue myös Anna.fi/Ruoka: Punajuuri-vuohenjuustotacot


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kasvistacot

Sinun täytyy kommentoidaksesi.