Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kasvistacot

Täytettyä tortillalettua kutsutaan Meksikossa tacoksi. Täytteitä voi varioida mielin määrin maun mukaan. Kasvissyöjä täyttää taconsa esimerkiksi maissi-papusalsalla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Tacot:

12 itse tehtyä tai valmista maissitortillaa
Mainos

Kasvistäyte:

200 g valkokaalia
reilu puolikas annos papu-maissisalsaa
marinoitua punasipulia
tuoretta korianteria

Valmistusohje

1. Suikaloi 200 grammaa valkokaalia ja mehusta sitä painelemalla esim. muusinuijalla kulhossa. Valmistele muut täytteet: Valmista papu-maissisalsa, marinoi punasipuli ja silppua tuore korianteri.

2. Lämmitä 12 itse tehtyä tai valmista maissitortillaa kuumalla kuivalla pannulla 20–30 sekuntia per puoli. Nostele tortillojen sisään kaalia, papu-maissisalsaa, marinoitua punasipulia ja silputtua korianteria.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 27/19.

Katso myös: Meksikolainen ruoka tutuksi

Lue myös Anna.fi/Ruoka: Punajuuri-vuohenjuustotacot

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kasvistacot

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X