Kasvistapenade
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 2 varhaisporkkanaa
- 1 prk (360/160 g) vihreitä, kivettömiä oliiveja
- 2 rkl kapriksia
- 3 rkl lehtipersiljaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl sitruunamehua
- ¾ dl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Rapsuta porkkanat puhtaiksi ja paloittele. Kypsennä palat pienessä vesimäärässä lähes kypsiksi. Valuta oliivit ja nosta teholeikkuriin.
2. Lisää paloitellut porkkanat, kaprikset, lehtipersilja ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Aja karkeaksi tahnaksi. Mausta tapenade sitruunamehulla ja ohenna oliiviöljyllä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kasvistapenade