Reseptit

Kasvistapenade

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 2 varhaisporkkanaa
  • 1 prk (360/160 g) vihreitä, kivettömiä oliiveja
  • 2 rkl kapriksia
  • 3 rkl lehtipersiljaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ¾ dl oliiviöljyä

Valmistusohje

Kasvistapenade

1. Rapsuta porkkanat puhtaiksi ja paloittele. Kypsennä palat pienessä vesimäärässä lähes kypsiksi. Valuta oliivit ja nosta teholeikkuriin.

2. Lisää paloitellut porkkanat, kaprikset, lehtipersilja ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Aja karkeaksi tahnaksi. Mausta tapenade sitruunamehulla ja ohenna oliiviöljyllä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kasvistapenade

Sinun täytyy kommentoidaksesi.