Kaalipata
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kasvitarhan kaalipata

Kasvitarhan kaalipadassa muhivat satokauden herkut. Leikkaa kaali ohueksi, jotta se ehtii muhia pehmeäksi, sillä kaalipataa ei kannata kypsentää liian kauan, jotta kasvikset maistuvat, kun ne ovat vielä kiinteitä. Kaalipata maistuu hyvän, tuoreen leivän kanssa. Kaalipataan voit lisätä palvikinkkua, jauhelihaa, makkaraa tai härkistä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kasvitarhan kaalipata:

30 g voita, margariinia tai öljyä
1 sipuli tai pala purjoa
1/2 valko- tai savoijinkaalia
200 g kukkakaalia
(50-100 g parsakaalia)
4 pihvitomaattia
1-2 dl vettä
kasvisliemijauhetta tai -kuutio
mustapippuria
timjamia
(aromisuolaa)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kasvitarhan kaalipata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X