Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Katajanmarjamarinoidut hiilisilakat Gullkronan tapaan

Katajanmarjamarinoidut hiilisilakat Gullkronan tapaan on helppo, mutta hieman aikaa vievä kalaherkku. Hiillostetut silakkafileet marinoituvat katajanmarjojen maustamassa liemessä noin vuorokauden.

Ainekset

Katajanmarjamarinoidut hiilisilakat Gullkronan tapaan:

  • 500 g hiillostettuja silakkafileitä
  • (suolaa)

liemi:

  • 5 dl vettä
  • ½ dl öljyä
  • 1 ½ dl sitruunamehua
  • 1 dl tilliä
  • 8 cl giniä
  • katajanmarjoja

Valmistusohje

Katajanmarjamarinoidut hiilisilakat Gullkronan tapaan tehdään helposti näin:

  • Maustumisaika 1 vuorokausi.
  1. Lado hiillostetut silakkapihvit vuokaan limittäin. Jos fileet ovat suolattomia, lisää mausteeksi hieman suolaa.
  2. Sekoita vesi, öljy, sitruunanmehu, hienonnettu tilli ja gini. Murskaa katajanmarjat ja lisää joukkoon. Kaada liemi silakoiden päälle. Peitä kelmulla tai kannella. Anna maustua kylmässä vuorokauden.

Lue myös:

Lue myös Anna.fi/ruoka:


Kommentoi

Kommentoi juttua: Katajanmarjamarinoidut hiilisilakat Gullkronan tapaan

Sinun täytyy kommentoidaksesi.