katalonialainen kanterellikeitto
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Katalonialainen kantarellikeitto

Katalonialainen kantarellikeitto saa makua kypsistä tomaateista ja kevätsipulista. Keitto viimeistellään manteleista jauhetulla, valkosipulilla ja sahramilla maustetulla seoksella, picaonilla. Se viimeistelee sopan verrattomaksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g tuoreita tai pakastettuja kantarelleja (tai muita sieniä)
3 salottisipulia
1 l vettä
2 rkl kanafondia tai liemikuutio
nippu kevätsipulia
4 kypsää tomaattia
3 viipaletta kuivahtanutta vaaleaa leipää
paistamiseen oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

picaon:

2 valkosipulinkynttä
50 g manteleita
1 tl sahramia
ripaus suolaa
(200 g kantarellituore- tai sulatejuustoa)

pinnalle:

paistettuja kantarelleja, kuningasosterivinokkaita tai siitakesieniä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Katalonialainen kantarellikeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X