Katkarapu-misosalaatti
Miso tuo salaatteihin ja erilaisiin kastikkeisiin suolaisuutta ja täyteläisyyttä. Öljystä, etikasta ja misosta sekä aasialaisista mausteista sekoitettu vinegrette täydentää itämaishenkisen katkarapusalaatin. Salaattipohjassa loistavat perinteisen salaatti-kurkku-tomaatin sijaan ohueksi suikaloitu porkkana ja retikka sekä kiinankaali.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Katkarapusalaatti:
180 g
kuorittuja pakastekatkarapuja
2
porkkanaa
200 g
retikkaa
1
kurkku
½
kiinankaalia
3
kevätsipulinvartta tai hienonnettua ruohosipulia
Misokastike:
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
misotahnaa
ripaus
sokeria
1
pieni valkosipulinkynsi
1 tl
raastettua inkivääriä
Keskustelu
Näyttäs maukkaan raikkaalta. Uskon, et hyvä salaatti!
Kommentoi juttua: Katkarapu-misosalaatti