Katkarapu-parsapyttipannu
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Katkarapu-parsapyttipannu

Katkarapu-parsapyttipannu pyöräytetään perunoista, parsoista ja katkaravuista. Suolayrtti tuo keväiseen pyttipannuun makua.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Katkarapu-parsapyttipannu:

1 ps (180 g) isoja pakastekatkarapuja
500 g kuorineen keitettyjä, pieniä Siikli-perunoita
1/2 nippua (125 g) vihreää parsaa
1 rkl oliiviöljyä
2 salottisipulia
50 g suolayrttiä
ripaus rouhittua mustapippuria

Tilli-sitruunakastike:

1/2 sitruunan mehu
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl karkeaa dijoninsinappia
1 rkl tilliä
Mainos

Tarjoiluun:

1/2 sitruuna lohkottuna

Keskustelu

Kommentoi juttua: Katkarapu-parsapyttipannu

Vastaa käyttäjälle Jaska Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X