Katkarapu-perunablinit
Reseptit
30-60 min
20
Kiitos

Katkarapu-perunablinit

Katkarapu-perunablinit ovat pieniä herkkublinejä, jotka tarjotaan alkupalaksi jättikatkarapujen ja tilli-sitruunakastikkeen kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Katkarapu-perunablinit:

400 g jauhoista perunaa, esim. Van Gogh
0.5 dl vehnäjauhoja
2 rkl turkkilaista jogurttia
2 kananmunaa
1-2 kevätsipulinvartta
0.5 tl hienokiteistä merisuolaa
ripaus rouhittua valkopippuria

Katkarapu-perunablinien paistamiseen:

voita

Tilli-sitruunakastike

1 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl hienonnettua tilliä
½ sitruunan raastettu kuori
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Lisäksi

noin 400 g jättikatkaravunpyrstöjä
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi

Keskustelu

Kommentoi juttua: Katkarapu-perunablinit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X