Katkarapu-rucolasalaatti
Reseptit
alle 30 min
2
Kiitos

Katkarapu-rucolasalaatti (Insalata di gameretti rucola)

"Salaatti on varsin voimakkaanmakuinen ja soveltuu alkuruoaksi äyriäis-, liha- tai pariloidulle kala-aterialle tai välipalaksi kuivan, vahvan viinin kanssa", ehdottaa ohjeen antaja keittiöpäällikkö Jarmo Koskivuori, Helsingin ravintola Palacesta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Katkarapu-rucolasalaatti

rucolanlehtiä ja osa vihreää salaattia
150 g kuorittuja katkarapuja tai jättikatkaravun pyrstöjä
50 g parmesanjuustoa lastuina
1/2 sitruunaa
3 rkl oliiviöljyä (extra vergine)
suolaa, pippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Katkarapu-rucolasalaatti (Insalata di gameretti rucola)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X