Katkarapu-vuohenjuustopiirakka
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Katkarapu-vuohenjuustopiirakka

Vuohenjuusto ja fenkoli antavat uutta makua miedoille katkaravuille. Hedelmäsose antaa pohjan reunoille nopeasti paistopinnan. Tämä resepti sijoittui 6. sijalle Kotilieden suuressa piirakka-kilpailussa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pohja

100 g perunamuusijauhetta
2 dl hiivaleipäjauhoja
100 g voita
0.5 dl sokeroimatonta päärynäsosetta

Täyte

2 pussia (à 180 g) pakastekatkarapuja
½-1 dl silputtua tilliä
2 rkl tuoretta, silputtua kirveliä
¾ -1 dl fenkoliraastetta
1 rkl rouhittua roseepippuria
100 g vuohenjuustoa
150 g ranskankermaa
2 kananmunaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Katkarapu-vuohenjuustopiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X