Reseptit

Katkaraputartar

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • noin 400 g perattuja, isoja katkaravun pyrstöjä
  • 1 avokado
  • 1 rkl sitruunamehua
  • merisuolaa myllystä
  • 1 rkl mustapippuria myllystä
  • 2 kevätsipulin vartta
  • silputtua tilliä

Lautaselle

  • salaatinlehti tai lohicarpaccio
  • 1 avokado

Valmistusohje

Katkaraputartar

Katkaraputartar tuo mainion lisän merelliseen ateriaan, tai ruokaisuutta salaattiin. Terveellinen avokado antaa tartarille kermaisen rakenteen ja herkullista makua.

1. Sulata ja valuta katkaravut. Silppua ravut pieneksi.

2. Avaa avokadot, poista kivet ja koverra hedelmä kuoresta. Leikkaa toisen hedelmäliha kuutioiksi ja sekoita rapusilppuun.

3. Mausta sitruunamehulla, suolalla, pippurilla ja silputulla kevätsipulilla.

4. Lusikoi seos lautasille asetettuun muottiin. Korista pinta tillisilpulla ja muutamalla ravunpyrstöllä. Anna painua hetki muotissa. Poista muotti ja tarjoa katkaraputartar lohicarpaccion tai salaatin ja avokadon kanssa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Katkaraputartar

Sinun täytyy kommentoidaksesi.