veriappelsiinikeikauskakku
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Keikauskakku veriappelsiinista

Kuivakakut ovat kokeneet uuden tulemisen. Mehe­vä kakku kostute­taan lopuksi appelsiiniliemel­lä. Syksyllä pohja toimii luumujen ja omenoiden kanssa, ja kesällä ohje taipuu mus­tikka-­ tai rapar­perikakuksi

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Päällinen:

2 luomuveriappelsiinia
1 dl raakaruokosokeria
150 g voita
lisää joukkoon lopuksi 2 rkl appelsiinilikööriä

Veriappelsiinikakun pohja:

150 g pehmeää voita
2 1/2 dl sokeria
4 kananmunaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 dl mantelijauhetta
1 1/2 tl leivinjauhetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Keikauskakku veriappelsiinista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X