Keltainen rosolli sahramikastikkeella
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Keltainen rosolli sahramikastikkeella

Keltainen rosolli on hurmaava tulokas joulupöytään. Rosolliin ei välttämättä tarvitse laittaa punajuurta, keltajuuri käy yhtä lailla. Kastike saa kullankeltaisen värin ylellisestä sahramista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Keltainen rosolli:

500 g keltajuurta
400 g kiinteitä perunoita
400 g lanttua
1 iso sipuli
1-2 suolakurkkua
1 hapan omena
1/2 sitruunan mehu

Sahramikastike:

2 dl kuohukermaa
2 tl etikkaa
1/4 tl suolaa
1/4 tl sokeria
valkopippuria myllystä
sahramiahyppysellinen
Mainos

Koristeeksi:

syötäviä kukkia (esim. Mimis Kotipellon puutarhan kukkia)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Keltainen rosolli sahramikastikkeella

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X