keltainen suppilovahverokeitto
Reseptit
30-60 min
Kiitos

Keltainen suppilovahverokeitto

Keltainen suppilovahverokeitto on sienillä täydennetty, samettinen kasvissosekeitto, jolle bataatti tai porkkana antavat aurinkoisen värin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kpl purjo
2 kpl valkosipulinkynttä
tilkka öljyä
500 g bataattia tai porkkanoita
2 kpl Rosamunda-perunaa
1 kpl palsternakka
1.5 l vettä
kana- tai kasvisliemifondia
suolaa
rouhittua mustapippuria
muskottipähkinää
250 g Koskenlaskija-paprikajuustoa tai muuta sulatejuustoa

pinnalle:

1 l suppilovahveroita, kantarelleja, kehnäsieniä tai muita sieniä
2 kpl pientä sipulia, pala purjoatai muutama kevätsipuli
tilkka öljyä tai muuta rasvaa

koristeeksi:

paahdettua ruisleipää
basilikaa tai timjamia

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Keltainen suppilovahverokeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X