kermainen lohi-rucolapasta
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kermainen lohi-rucolapasta

Kermainen lohipasta on puolen tunnin arkiruokaherkku, johon jujua tuovat pikantti rucola ja aromikas fenkoli. Tilkka valkoviiniä kastikkeeseen loihtii arkiruokaan ripauksen luksusta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kermainen lohi-rucolapasta:

300 g pala tuoretta lohta
1 pieni fenkoli
1 rkl oliiviöljyä
3 dl valkoviiniä
1 prk (150 g) ranskankermaa
300 g fusillipastaa
2 rkl hienonnettua persiljaa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

½ ruukkua rucolaa
parmesaani- tai pastajuustoa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kermainen lohi-rucolapasta

Vastaa käyttäjälle Tiska Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X