Halloumi-kesäkurpitsapiirakka
Halloumi-kesakurpitsapiirakka on juhlien varma suosikki. Pohja tehdään tällä kertaa voileipäkekseistä, täyte kesäkurpitsasta ja halloumista.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 15 annosta
- Kasvis
Ainekset
Halloumi-kesäkurpitsapiirakka, pohja
- 200 g voileipäkeksejä
- 125 g voita
Halloumi-kesäkurpitsapiirakka, täyte
- 400 g kesäkurpitsaa
- 200 g halloumijuustoa
- 3 kananmunaa
- 2 dl maitoa
- 1 dl pinjansiemeniä
- ½ dl hienonnettua tuoretta minttua ja tilliä
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- 1 pieni punasipuli
Kommentoi
Kommentoi juttua: Halloumi-kesäkurpitsapiirakka