kesäkurpitsacannelonit
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Kesäkurpitsacannelonit

Kesäkurpitsacannelonit valmistuvat rullaamalla ohueksi viipaloitujen kesäkurpitsojen sisään mehevää hernerouhe-kasvistäytettä. Jos haluat, tee annoksesta vegaaninen: korvaa maito kauramaidolla, voi öljyllä, lisää hieman jauhojen määrää ja jätä juusto pois.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kesäkurpitsacannelonit

2 1/2 dl kasvislientä
1 dl hernerouhetta (esim. Milletti)
2 isoa kesäkurpitsaa
2 rkl hienoa merisuolaa
5 herkkusientä
2 kypsää tomaattia
3 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
3 rkl tomaattipyreetä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 tl basilikaa
Mainos

Bechamelkastike:

25 g voita
2 rkl jauhoja
2 1/2 dl maitoa
1/2 tl suolaa
ripaus muskottipähkinää
mustapippuria
1 1/2 dl raastettua emmentaljuustoa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kesäkurpitsacannelonit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X