Reseptit
30-60 min
12
Kiitos

Kesäkurpitsapasta ja pinaatti-cashewpesto

Kesäkurpitsapasta ja pinaatti-cashewpesto on maukas arkiateria, joka sopii kasvissyöjällekin. Mehukas pestokastike tehdään vaihteeksi lehtipinaatista ja cashewpähkinöistä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kesäkurpitsapasta:

1 Kesäkurpitsa
200 g spaghettia
1 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
parmesaanijuustoraastetta

Pinaatti-cashewpesto:

1 dl cashewpähkinöitä
4 rkl parmesaanijuustoraastetta
1 pieni valkosipulinkynsi
2 dl lehti- eli babypinaattia
1 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
vettä

Valmistusohje

1. Huuhtele kesäkurpitsa. Leikkaa ohuiksi nauhoiksi.

2. Nosta pähkinät, parmesaani ja murskattu valkosipulinkynsi teholeikkuriin. Aja karkeaksi seokseksi. Lisää joukkoon pinaatti ja sitruunamehu ja aja tasaiseksi. Lisää öljy ja tarvittaessa hieman vettä, jotta saat
seoksesta kiinteän tahnan.

3. Keitä spaghetit. Lämmitä öljy pannulla ja pyöräytä kesäkurpitsanauhoja hetki pannulla. Mausta kevyesti.

4. Valuta spaghetit ja lisää pannulle peston kanssa. Siirrä pannu syrjään ja nostele ainekset sekaisin. Viimeistele pasta-annos parmesaanilla.

Keskustelu

Aineslistassa ei mainita pestoa, mutta ohjeessa kyllä (vai olenko sokea). Miten paljon sitä laitetaan? Kiitos etukäteen herkullisenoloisesta reseptistä.

Kommentoi juttua: Kesäkurpitsapasta ja pinaatti-cashewpesto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X