Kesäkurpitsa-pinaattikeitto
Kesäkurpitsapinaattikeitto valmistuu alle kahdessakymmenessä minuutissa. Kasviskeiton maun pyöristää maustamaton tuorejuusto.
Ainekset
Kesäkurpitsapinaattikeitto
- 25 g voita
- 1 kpl sipuli
- 3 kpl (600 g) kesäkurpitsaa
- 8 dl kanalientä
- 150 g pakastepinaattia
- 1 ripaus ripaus mustapippuria
- 150 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 nippu basilikaa
Valmistusohje
Kesäkurpitsapinaattikeitto valmistuu näin helposti ja nopeasti:
- Kuumenna voi kattilassa. Kuullota siinä kuorittu ja lohkottu sipuli, murskattu valkosipuli ja paloitellut kesäkurpitsat.
- Lisää joukkoon kanaliemi, jäinen pakastepinaatti ja mausteet. Keitä seosta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
- Soseuta keitto. Kuumenna kesäkurpitsapinaattikeitto uudelleen ja lisää joukkoon tuorejuusto ja silputtu basilika sekoittaen.
Katso myös: Kesäkurpitsa – nappaa ohjeet herkkuruokiin, leivontaan ja säilöntään
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kesäkurpitsa-linssikeitto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kesäkurpitsa-pinaattikeitto