Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kesäkurpitsa-pinaattikeitto

Kesäkurpitsapinaattikeitto valmistuu alle kahdessakymmenessä minuutissa. Kasviskeiton maun pyöristää maustamaton tuorejuusto.

Ainekset

Kesäkurpitsapinaattikeitto

  • 25 g voita
  • 1 kpl sipuli
  • 3 kpl (600 g) kesäkurpitsaa
  • 8 dl kanalientä
  • 150 g pakastepinaattia
  • 1 ripaus ripaus mustapippuria
  • 150 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 nippu basilikaa

Valmistusohje

Kesäkurpitsapinaattikeitto valmistuu näin helposti ja nopeasti:

  1. Kuumenna voi kattilassa. Kuullota siinä kuorittu ja lohkottu sipuli, murskattu valkosipuli ja paloitellut kesäkurpitsat.
  2. Lisää joukkoon kanaliemi, jäinen pakastepinaatti ja mausteet. Keitä seosta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
  3. Soseuta keitto. Kuumenna kesäkurpitsapinaattikeitto uudelleen ja lisää joukkoon tuorejuusto ja silputtu basilika sekoittaen.

Katso myös: Kesäkurpitsa – nappaa ohjeet herkkuruokiin, leivontaan ja säilöntään

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Kesäkurpitsa-linssikeitto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kesäkurpitsa-pinaattikeitto

Sinun täytyy kommentoidaksesi.