
Keskiyön lammassalaatti
Lammassalaatti sopii lounaaksi tai päivälliseksi. Kevyesti maustettu lampaan ulkofile sopii täydellisesti yhteen raikkaan salaatin kanssa.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
- 2 lampaan ulkofileetä
- öljyä ta voita paistamiseen
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- tuoretta timjamia tai rosmariinia
- 200 g vihreitä papuja
- punasikurisalaattia
- erilaisia lehtisalaatteja
- rucolaa
- granaattiomenan siemeniä, rypäleitä tai päärynää
- oliiviöljyä
- (viikuna) balsamiviinietikkaa
- rouhittua merisuolaa
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen paistamista. Ruskista pinta paistamalla kuumassa pannussa. Lisää mausteet ja anna jäähtyä. Siirrä jäähtyneet fileet jääkaappiin.
2. Ryöppää ja jäähdytä pavut. Valmista salaatti vadille. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi ja pirskota päälle öljyä ja balsamiviinietikkaa. Rouhi päälle suolaa ja pippuria.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Keskiyön lammassalaatti