Kettukarkkikakku on juustokakkujen uusin hittiohje.
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Kettukarkkikakku – juustokakku, johon jää koukkuun

Kettukarkkikakku on juustokakkujen uusin hitti. Nostalginen kettukarkki taipuu hyvin juustokakun kuorrutteeseen. Mehevä gluteeniton pohja, juustoinen täyte ja kettukarkeista tehty kiille ovat näyttävä yhdistelmä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Pohja

150 g mantelimassaa
75 g voita
2 kananmunaa
3 rkl maissitärkkelystä
1/2 tl vaniljajauhetta tai vaniljatahnaa

Täyte

4 liivatelehteä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
2 dl turkkilaista jogurttia
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl limettimehua liivatteen sulattamiseen
Mainos

Kiille

1 ps (220 g) Pihlaja-karkkeja ns. kettukarkkeja
3/4 dl vettä
pari tippaa punaista elintarvikeväriä

Koristeluun

1 ps (220 g) Pihlaja-karkkeja ns. kettukarkkeja
syötäviä kukkia
(pihlajanmarjoja)

Keskustelu

Mitä on vaniljajauhe/vaniljatahna? Sama kuin vanilja kreemijauhe?!

Hei, anteeksi myöhäinen vastaus. Vaniljatahnahnssa on vaniljan siemeniä. 1tl vaniljatahnaa vastaa yhtä vaniljatankoa tai 2tl vaniljasokeria. Vaniljajauhe ei sisällä sokeria ja se on vaniljasokeria hieman aromikkaampaa. Terveisin, Leena Kotiliedestä.

Kommentoi juttua: Kettukarkkikakku – juustokakku, johon jää koukkuun

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X