hernerisotto
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Keväinen hernerisotto

Hernerisotto tuo lautaselle ripauksen kevättä ja siinä hyödynnetään herneitä jopa kolmessa eri muodossa: pakastettuna, palkoina sekä versoina.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hernerisotto:

5 dl mintunlehtiä
1 rkl oliiviöljyä
1 tl merisuolahiutaleita
3 rkl oliiviöljyä
1 salottisipuli
2 murskattua valkosipulinkynttä
2 dl kuivaa valkoviiniä (Sauvignon Blanc)
400 g Arborio-riisiä
noin 1 ½ l kana- tai kasvislientä
1 ½ dl parmesaanijuustoraastetta
50 g voita
240 g pakasteherneitä
200 g sokeriherneenpalkoja
merisuolaa ja mustapippuria myllystä
herneenversoja
saksanpähkinöitä tai pinjansiemeniä
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Keväinen hernerisotto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X