Keväinen hernerisotto
Hernerisotto tuo lautaselle ripauksen kevättä ja siinä hyödynnetään herneitä jopa kolmessa eri muodossa: pakastettuna, palkoina sekä versoina.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Hernerisotto:
5 dl
mintunlehtiä
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
merisuolahiutaleita
3 rkl
oliiviöljyä
1
salottisipuli
2
murskattua valkosipulinkynttä
2 dl
kuivaa valkoviiniä (Sauvignon Blanc)
400 g
Arborio-riisiä
noin 1 ½ l
kana- tai kasvislientä
1 ½ dl
parmesaanijuustoraastetta
50 g
voita
240 g
pakasteherneitä
200 g
sokeriherneenpalkoja
merisuolaa ja mustapippuria myllystä
herneenversoja
saksanpähkinöitä tai pinjansiemeniä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Keväinen hernerisotto